Kékfrankos - 2023

Nagy fürtök, erős bogyók, sikeres évjárat, különleges területről. Erjesztés nyílt kádakban, spontán, csömöszölés kézzel. Préselés után 500 literes hordókba került, fele használt Kádár hordóba, másik fele új, Stockingerbe ment. A kettő házasításából kaptuk ezt a nagyobb testű, krémes, mégis elég gyümölcsös Kékfrankost. Fogyasztása hűtve ajánlott.

Évjárat2023

Szüret2023. Szeptember

TalajDolomit és márga alapkőzeten barna erdőtalaj

Ajánlott fogyasztási idő5 éven belül

SzőlőfajtákKékfrankos

Ajánlott hőmérséklet14-16 °C

5 600 Ft

Hozzáadva a kosárhoz!

kontakt

Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó Hoffmann's galéria fotó